Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/0/3/anne-kapries.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/0/3/anne-kapries.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/0/3/anne-kapries.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 min vej til triatlon i faaborg part 2 (inkl. historiefortælling) – Anne-Kapries Photography
a

Somewhere over the Rainbow in London UK

 

 

back to top

Anne-Kapries Photography

min vej til triatlon i faaborg part 2 (inkl. historiefortælling)

train juli

Hvis jeg bliver begejstret af noget kan jeg blive helt opsuget af det. Og så vil jeg helst gøre det helt rigtigt. I det mindste bedst muligt for mig.

Det minder mig om en historie som min mor har fortalt engang: Da jeg var 1 1/2 år gammel kom jeg hjem fra børnehaven (for de 0-2 årige , det kaldes Kinderkrippe) Jeg kom altså hjem og sat mig på en stol. Jeg tog mit tøj af og lagte det pænt på stolen. Derefter tog jeg det på igen og startede forfra med at tage det af igen. Min mor tænkte: hvad er dog bare i vejen med hende…:)
Dagen efter afleverede hun mig i børnehaven hvor en af pædgogerne fortalte til min mor at vi i gruppen var ved at øve os i at tage tøj på alene. … Det var altså min første intensive trænings-session. Jeg ville bare være god til det da ;)

Tilbage til triatlon/xterra (vi laver alligevel det samme og inånder den samme luft (nogle gang lidt vand…)
Jeg har lånt mig diverse Triatlon bøger på biblioteket og trænet meget. I hvert fald meget mere end jeg har gjorde føre, da jeg kun kørte MTB.
Da vi ikke har de vildeste MTB spor i Sønderborg var min motivation til træning ikke særlig stort. Det er bare godt at jeg nu “må” træne 3 forskellige sportsgren og har nye udfordringer.

11755337_10207238064291871_7802155328296532907_n

Mest tid brugte jeg med svømmetræningen. Jeg har aldrig lært ta svømme crawl. Så teknikken skulle der arbejdes meget med.
Jeg er (stadig) bange for alle merkelige ting under vandet. Jeg bliver forskrækket når jeg pludselig rammer en vandmand og alger/tang er endnu værer.
En dag blæste det ret kraftigt. Bølgerne hvirvlede alt sand op fra havbunden. Man kunne ikke se en dyt under vandet. Det føltes som om man svømmede i en gyserfilm. Det gik hellere ikke særligt godt med at får styr på svømmeteknikken. Så jeg kastede mine gode svømmebriller i havet. De sank altså bare ret hurtigt ned. Jeg fokuserede det punkt hvor de forsvandt og vandet her gik kun op til lidt over knæene.
Da man ikke kunne se noget som helst, kravlede jeg hele området af i håb om at finde dem igen…Jeg tror jeg blev ved med det i forholdsvis lang tid, da jeg var glad for dem…intet, jeg måtte gå hjem uden.

Ca. 5 dage senere gik jeg en tur langs stranden. Der hvor jeg tabte mine briller. Jeg kiggede i havet, vendte mig om og imellem alle stenene ved stranden lå de bare.(og ventede på mig ;) ) Jeg aner ikke hvordan det kunne lade sig gøre. Måske nogen har fundet dem og lagt dem der…

 

fortsetzung folgt