web analytics
a

Somewhere over the Rainbow in London UK

 

 

back to top

Anne-Kapries Photography

ny mål, nyt liv….mine trin til min første triatlon

IMG_9486 as Smart Object-900px

Den 7. Juni 2015 kørte jeg med nogen af mine MTB-venner til Århus. Egentlig havde jeg en aftale i Århus, så jeg kørte sammen med dem da de skulle deltage ved deres første Xterra-løb. Mit møde blev spontant aflyst, heldigvis for mig, for så kunne jeg kigge på løbet og tage nogle billeder. Det var bare en super god dag, med solskin og alt.

Præcis en uge fik jeg lysten til at løbe en tur (fortæller min endomondo mig…jeg har godt nok løbet lidt føre, men aldrig med tracking på )
Det må være der omkring at jeg skrev i middags pausen (meget vigtigt detalje ;) ) til en af mine venner at jeg også vil deltage ved Xterra næste år. Han syntes det var da mega fedt, men troede nok ikke helt på mig. Da jeg kom hjem bestillte jeg straks en svømmedragt, så jeg kunne øve mig og lære crawl-swimming.
Der er mange film med tips og tricks til svømning på youtube og jeg så mange mange af dem for jeg ville gøre det bedst muligt….

10914841_10207149648321527_3954419945045023450_o

Her er nogle af mine første forsøg. Det er altid godt når man kan se sig selv for at forbedre teknikken.
Jeg var overhovedt ikke tilfreds med hvordan det så ud på billederne. Mit hovedt for højt op, mine ben slet ikke strakt ud osv. (det føltes slet ikke såå slemt)
På det foto ser man min hånd, som er meget anspændt. Den skulle egentlig bare hænge rundt og slappe af :)

_MG_8410 as Smart Object-1

samtidigt med svømmetræningen gik jeg også i gang med de andre to discipliner, som ses i kalenderen…

20150827_163223357_iOS

IMG_9731 as Smart Object-1

Her er jeg på sommerferie i min hjemby. Det var på det tidspunkt at jeg stødte på en svømmeteknik som kaldes for Total Immersion swimming.
The “Bruce Lee” way of swimming (sådan kalder jeg det bare). Det hele gå ud på at spare mest muligt på energi og bruge kroppen og streamlining for at komme gennem vandet. (normalt bruger man mest arme og benene) Det var indlysende for mig, jeg elsker teknik og hvis man kan kom frem lige så hurtigt og spare energi som man skal bruge senere hen til cykling og løb…

se næste trin kommer i den næste post